Rólunk írták

5 csillagos értékelés

A mai napon végre felszerelték az új mérőórát és elindult a rendszer, így már bátran tudom ajánlani a kivitelező csapatot bárkinek. Minden az előre megbeszéltek szerint pontosan, precízen és gyorsan elkészült és ami nagyon fontos működik is. Köszönöm ezúton is és bátran fogom ajánlani Önöket bízva benne, hogy ahogy én, úgy más sem fog csalódni szakértelmükben.

Gábor Sándor, 2020. január


Nagyon meg voltunk elégedve a Kft-vel, profi csapat profi munkavégzés. Bármikor bármiben tudtunk tőlük tanácsot kérni, kérdezni szívesen álltak rendelkezésünkre. Csak ajánlani tudjuk őket.

Simon László, 2020 január


Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, csak ajánlani tudom másoknak is! Nyugodtan fordulhattam hozzájuk kérdésekkel, az MFB pályázattal kapcsolatban is segítőkészek voltak.

Bricsik Pál, 2019 december


Szuper csapat, szuper emberek! Gyorsan és ügyesen dolgoznak! Az MFB-s hitel intézesében is segítségünkre voltak! Csak ajánlani tudom őket!!!

Ráskóné Sápi Judit, 2019 november


Nagyon elégedett vagyok a munkával amit a csapatuk végzett. Bárkinek szívesen merem ajánlani a Kft. Korrekt, pontos, megbízható társaság. Az MFB-s ügyintézésben is nagyon sok segítséget kaptam tőlük. Ha másik napelem rendszert is szeretnék építtetni, akkor nem is gondolkodnék, biztosan őket választanám újra.

Tóth József, 2019 október


Maximálisan elégedett vagyok a Premium Napelem Kft-vel. Segítőkészek voltak, a kivitelezés is szakszerű volt. A napelemeket esztétikusan helyezték fel, a tartószerkezet rögzítése masszív. Minden jól működik.

Bárdossi Zoltán, 2019. szeptember


A szokványostól eltérő rendszerek telepítését is profi módon megoldó, korrekt csapat.

Antalóczy Tibor, 2019. augusztus


Rendkivül korrekt, megbízható társaságot ismertem meg bennük. Segítettek a pályázat írásában és türelmesek voltak a számomra is nagyon hosszú banki folyamatok lezajlásában. Végül minden happy-end-el zárult, ajánlom Őket mindenkinek.

Molnár László, 2019. július


Nagyon kedves segítőkész és türelmes csapat. Nagyon meg voltunk velük elégedve. Köszönjük szépen!

Hadiné Széles Nikoletta, 2019. június


A Premium Napelem Kft felszerelt nekünk is 20 db napelemet. Korrekt, tisztességes hozzáállasukkal és minosegi szakmunkájukkal nagyon meg vagyunk elégedve.

Marozsán Mihály, 2019. május