A SolarEdge interaktív virtuális napelem bemutatót indít

A SolarEdge Technologies a múlt héten bejelentette, hogy interaktív, virtuális napelem bemutatót tervez a 2020. június 15-ével kezdődő hétre.

2020. április 17. péntek, forrás: mnnsz.hu

Az iparág legfontosabb szakmai vásárainak a koronavírus járvány miatti lemondását figyelembe véve a SolarEdge virtuális vásárt indít, amelynek keretében a szolár közösség tagjai láthatják, hallhatják egymást és kapcsolatokat építhetnek a legújabb intelligens energiával kapcsolatos innovációkkal összefüggésben, és megismerhetik a legfrissebb iparági trendeket, ugyanakkor betarthatják a közösségi távolságtartás követelményeit.

Az online napelem bemutató második napján a SolarEdge legújabb kereskedelmi és lakóépületekre szánt intelligens megoldásait fogja bemutatni virtuális standján, személyes találkozókra adnak lehetőséget szakértőik és vezetőik csapatával, online laboratóriumi ismertetéseket tartanak a központjukból, és oktatási lehetőségeket kínálnak mind elméleti előadások, mind szakmai bemutatók segítségével. A telepítők és a napelemes ágazat képviselői megtapasztalhatják a SolarEdge standja által nyújtott lehetőségeket.

Tudta?

A SolarEdge nemrégiben kötött szerződést az Enfindus-sal 1 GW napelem technológiára.

„A SolarEdge mindig kreatív megoldásokra törekszik az akadályok legküzdésénél, akár technológiai kihívásról, akár az iparág jelen körülmények közötti fenntartásáról van szó, ezért úgy döntöttünk, hogy iparági vezető szerepünk révén a szolár ágazat érintettjeit izgalmas, a mostani, kihívásokkal teli időszak során a mozgósításhoz szükséges lehetőséghez juttatjuk” – állította Lior Handelsman, a SolarEdge alapítója és marketingért és termékstratégiáért felelős elnök-helyettese. „Meggyőződésünk, hogy a helyreállítási folyamat részeként a világ jobban fogja érteni a megújuló energiákon alapuló, ellenállóbb elektromos hálózatok megépítésének szükségességét. Ennek az innovatív és interaktív szolár bemutatónak a felajánlásával azt reméljük elérni, hogy segíteni tudjuk a telepítők felkészítését erre az új jövőre, és hozzájárulhatunk vállalkozásuk előrelépéséhez.

A SolarEdge érdeklődik a szolár ágazat további szereplőivel folytatandó együttműködés iránt, és aktívan keresi az együttműködés lehetőségeit. További tájékoztatásért és korai regisztrációhoz keresse fel a SolarEdge weboldalát. (mfo)

Forrás: A SolarEdge interaktív virtuális napelem bemutatót indít