A Mosaic új napelemes ajánlata egy évnyi fizetési mentességet kínál

A 12 hónapra szóló promóciós időszakon felül, amelynek során az ügyfeleknek nem kell kifizetéseket teljesíteniük rendszerükért, a Mosaic legújabb „PowerSwitch Zero” nevű ajánlata érintésmentes értékesítési eszközt és a telepítő partnerének termékét is kínálja.

2020. augusztus 12. szerda, forrás: mnnsz.hu

A Covid-19 járvány kitörése óta a szolár ágazat vállalatai egyre fokozódó érdeklődést tapasztaltak a napenergia iránt – az otthonukba szorult emberek módokat keresnek a fejlesztésre. Az egyik ilyen cég a Mosaic, amely új pénzügyi ajánlattal állt elő, amely láthatóan tőkét kovácsol ebből a növekvő érdeklődésből a fogyasztók számára már ismert formában.

Az új ajánlatot támogatja a „PowerSwitch Zero,” kölcsön, amely 12 hónapos promóciós időszakot foglal magában, amelynek során az ügyfeleknek nem kell fizetniük rendszerükért, így már az első naptól kezdve élvezhetik a telepítésükből fakadó előnyöket. Az első évet követően az ügyfelek az általuk választott 10, 15 vagy 20 éves visszafizetési időszak alatt fizetik ki a rendszer árát.

A kölcsönt nem csak napelemek telepítésére lehet igénybe venni, de tárolással és energiahatékonysági intézkedések kapcsán is.

A lakóépületek szolár eszközeinek az elmúlt évtizedben megvalósult elterjedése ellenére ezek a fogyasztók némelyikének továbbra is teljesen új árucikknek számítanak. A hitelezésért felelős vezető, Erin Talbot által „mániákusan ügyfélközpontúként” leírt vállalat Mosaicnál dolgozó csapata az új ajánlat kidolgozásánál arra törekedett, hogy emlékeztessen azokra a kölcsön modellekre, amelyeket a fogyasztók már ismernek, például a gépkocsi hitelekre.

„Ez nem olyan termék, amely ismeretlen lenne a fogyasztók számára” – nyilatkozta Talbot a pv magazine felé. Nagy reményeket fűzünk a termékhez. Izgalmas feladatként tekintünk a konstrukció napelemre vonatkozó kölcsönként történő bevezetésére, mert ebben a szegmensben eddig nem volt jelen, de azért a fogyasztók számára ismert kölcsönkonstrukció. Úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyszerű termék, és meg fogja változtatni a napelemek értékesítésének módját.

Az új kölcsön konstrukción túl a PowerSwitch Zero bevezetése magában foglal két olyan eszközt is, amelyeknek célja a napelemek értékesítésének megkönnyítése mindkét oldalról, valamint partnerségi program kialakítása a telepítők számára.

A Portal 2X értékesítési mechanizmus webes alapú, érintésmentes értékesítési eszköz, amely lehetővé teszi, hogy teljes egészében távolból valósítsák meg a szolár eszközök értékesítésének valamennyi lépését. Az eszköz már jóval a járvány előtt szerepelt a Mosaic kutatásai és fejlesztései között, és erőteljesen megnőtt eziránt az igény.

Bár az érintésmentes értékesítési ajánlat jelentősége csak nőtt a járvány kezdete óta, ez egy olyan aspektus, amelyet már a fejlesztés korai szakaszától megterveztek, és a Mosaic vezérigazgatója, Billy Parish úgy véli, hogy ez hozzájárulhat az ügyfelek kényelemérzetéhez.

„Az emberek előnyben részesítik a hiteligénylés távolból történő kitöltését saját eszközük segítségével” – mondta Parish a pv magazine. „Végiggondolja az ember, hogy az elmúlt pár évben hogy működött ez a folyamat: gyakran van egy eszközzel rendelkező értékesítő, és most ahelyett, hogy bevinné eszközére a társadalombiztosítási számot és az egyéb adatokat, szöveges üzenetet vagy e-mailt küldhetnek Önnek, amelyet kitölthet a saját eszközén, ez pedig igen hatékony új módja a hiteltermékek engedélyezéséhez a vállalkozók számára.

Az alkalmazásként használható partneri termék megkönnyíti a telepítők számára a PowerSwitch Zero kölcsön opció kiajánlását a potenciális új ügyfeleknek.

„Biztosítani akartuk, hogy a lehető legtöbb telepítéssel foglalkozó számára hozzáférhetővé tegyük” – mondta Talbot. „Elővettük partnerünk kölcsönjegyzési folyamatát, és kevesebb előre kitöltendő mezőt kértünk, amelyeket gyorsabban fel tudunk dolgozni, így a telepítő hamarabb tudomást szerez arról, ha az [ügyfél] rendelkezik hozzáféréssel ehhez…Ez kifejezetten fontos számunkra.”

A vállalat ennek a három programnak az elindítására úgy is tekint, hogy lehetőséget adnak a COVID-19 járványhoz társuló gazdasági visszaesés által súlyosan érintett telepítőknek a gyorsabb munkavégzéshez való visszatérésre.

Forrás: pv-magazine